Sundressa SPF 50+ Losyon Anti-pigmentasyon

Ürün Kodu: 1630 Kategoriler:
(1945) Kişi Görüntüledi

Tykon SunDressa Güneş Kremi, Sun Protection

Sundressa Güneş Kremi Anti-pigmentation

Sundressa SPF 50+ Losyon Anti-pigmentasyon

Bu özel güneş koruyucu, cildi güneşin zararlı ışınlarına (UVA/UVB) karşı güçlü koruyucu etkisinin yanında, ciltte düzensiz pigmentasyon oluşumunu engellemeye de yardımcı olur. Böylece, homojen bir cilt görünümünün oluşmasını destekler.

Yağsız, non-komedojenik, hipoalerjik, paraben içermeyen, suya dayanıklı formül.

Tek üründe birden çok fayda;

Çok Yüksek UVA / UVB Koruma

Modern ve stabil filtreleri ile cildi güneşin zararlı ışınlarından (UVA/UVB) çok güçlü şekilde korur.

Benzersiz ve Yenilikçi IR  (Kızılötesi) Koruması

İleri düzeyde geliştirilmiş bu formülasyon, güçlü güneş koruyucu filtrelerin yanında özel içeriği sayesinde güneşin kızılötesi ışınlarının ciltte neden olduğu kalıcı hasarın önlenmesine yardımcı olur.

Özel Antioksidan İçerik

Sundressa ürünleri, antioksidanlar açısından zengindir. Bu özelliği sayesinde, cilt sağlığının korunmasına yardımcı olur.

Yüksek Nemlendirici

Cildi ileri düzeyde nemlendirir, günlük nemlendirme ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Cildi yatıştırır ve besler. Tazelik, canlılık ve ipeksi bir yumuşaklık verir.

Lekelenmeye Yatkın Ciltlere Özel

İleri düzeyde geliştirilmiş bu özel formülasyon, güçlü güneş koruyucu etkisinin yanında, ciltte düzensiz pigmentasyonun oluşumunu engellemeye de yardımcı olur. Böylece, homojen bir cilt görünümünün oluşmasını destekler.

Parfüm İçermez

Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilir. Özel kokusu, üründe kullanılan bileşenlerin kendine özgü oluşturduğu karakteristik kokuları yoluyla elde edilir.

Kullanım

Dışarı çıkmadan 15 dakika önce güneş koruyucuyu cildinize uygulayınız. Ulusal ve uluslararası sağlık otoritelerinin önerilerine uygun olarak bütün güneş koruyucu ürünlerin her 3-4 saatte bir uygulanması, özellikle aşırı terleme, yüzme ve kurulanma gibi fiziksel aktivitelerden sonra tekrar edilmesi önerilir.